Art4

Depozitare și servire

Vinul de Conegliano Valdobbiadene este un vin care poate fi savurat în termen de 18-24 luni de la îmbuteliere.

Pentru a beneficia de calitatea sa la cele mai bune standarde, este de preferat să nu se țină sticlele prea mult timp și astfel te poți bucura cu adevărat de gustul fructat și floral, caracteristic Prosecco-ului. Este de preferat ca sticlele să fie depozitate într-un mediu rece, uscat, la o temperatură constantă și departe de surse de lumină si căldură.

Pentru servire, vă recomandăm să folosiți pahare pentru Prosecco, cele mari în formă de lalea, care dezvăluie toată bogăția de arome din vin. Pentru servire se recomanda sa fie folosite flute sau pahare in forma

Vinul de Conegliano Valdobbiadene se servește la o temperatură cuprinsă între 6 și 8 grade Celsius, asta pentru a scoate în evidență parfumul și aromele caracteristice acestui vin.

Comments are closed.