bottle-of-prosecco-1170x903

COMBINATII MAI ATIPICE CU PROSECCO

Prosecco este perfect așa cum este: servit rece și băut în compania prietenilor. Dar barmani din întreaga lume au creat amestecuri care au devenit renumite și care au contribuit la faima la nivel mondial a Prosecco-ului.
De data aceasta v-am pregătit câteva rețete ale celor mai atipice cocktail-uri sau combinații cu Prosecco:

PROSECCO con bacon

Ingrediente
– 100 ml Prosecco DOC
– câteva picături de aromă de fum
– bacon crocant
Mod de pregătire
Toarnă Prosecco bine răcit într-o flută, adaugă aroma de fum și amestecă ușor cu o lingură. Poți orna fluta cu o felie de bacon crocant.

Cranberry Balsamic Royale

Ingrediente
– 100 ml Prosecco DOC
– 1 linguriță ce oțet balsamic din afine
– 3-4 afine
Mod de pregătire
Toarnă Prosecco într-un pahar, peste care adaugi oțetul balsamic. Ca si ornament poți pune câteva afine să plutească în flută.

Qui-nut Butter Cup

Ingrediente
– 60 ml Prosecco DOC
– 15 ml cremă de cacao
– 15 ml alune lichior
– 15 ml sirop de ciocolată neagră
– 1 lingură unt de arahide neîndulcit
– 1 vârf de cuțit de sare
– gheaţă
Mod de pregătire
Combină toate ingredientele într-un blender. Toarnă sirop de ciocolată pe partea interioară a unui pahar de martini abia scos din frigider și după aceea poți pune amestecul făcut la început. Se decorează cu o mini cupă de unt de arahide, așezată pe marginea paharului.

Comments are closed.