spumanteria-un-nou-inceput-efervescent

SPUMANTERIA – Un nou început efervescent

Parcă ieri era 2011 și colindam străduțele din Treviso, fredonând în minte pe note de primăvară ce avea să fie o pasiune transformată în realitate: Proseccobar. Pasiune care arde și acum cu o intensitate mai vie ca niciodată.

Mai puternici, mai experimentați și cu vin spumant înarmați.

De atunci până azi, simțim că a trecut o viață. O viață trăită din plin alături de voi la festivaluri, evenimente și petreceri. Am strâns o desagă plină cu amintiri frumoase, cu experiențe fulminante și cunoștințe din toate colțurile lumii adunate și puse în practică acasă, în România. De la frizzante draft la fizzy pops și bule moleculare and everything in between, am inovat în permanență și astfel am pus bazele unei culturi alternative a vinului spumant.

Împreună am revoluționat și reinventat noțiunea de fine-drinking, am participat la sute de eventuri în toată țara, am degustat, am sărbătorit, am experimentat și am crescut alături de o comunitate de oameni cel puțin la fel de aventuroși ca noi.

Un nou val de fericire electrizanta

Și pentru că ne place să fim în permanență în mișcare, am decis să ducem lucrurile la un nou nivel. Cu know-how-ul dobândit la pachet am făcut următorul pas hotărât către viitor … cu SPUMANTERIA – o variantă new and improved a conceptului care v-a surprins și încântat simțurile de-a lungul timpului.

Ce înseamnă SPUMANTERIA?

SPUMANTERIA înseamnă libertate.
SPUMANTERIA înseamnă un moment trăit din plin.
SPUMANTERIA înseamnă elegantă, rafinament și fantezie.

Toate acestea, pentru că SPUMANTERIA îți oferă mult mai mult decât vin spumant. SPUMANTERIA îți oferă experiențe senzoriale remarcabile prin intermediul unor servicii și produse altfel, care transformă orice ocazie într-un spectacol al simțurilor de neuitat.
De la soluții inedite de baruri (indoor & outdoor), la cele mai fine produse și cele mai neașteptate experiențe senzoriale – today we are proud to say have ‘em all!

La mare, la soare, paharele nu sunt niciodata goale

Și vara trecuta, cu restricțiile de rigoare am reușit totuși să aducem toate aceste experiențe mai aproape de voi: la Mamaia – pe vibe de vacanță. Am gustat din libertate în fiecare seara la Shut up Beach pe ritmuri efervescente și ne-am bucurat de acea relaxare desăvârșită cu un pahar de Cava pe nisipul fin care ne-a zâmbit de sub frapiera în fiecare zi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *